Tarieven

Burnoutweb streeft er naar om de behandeling voor zo veel mogelijk mensen beschikbaar te maken en heeft daarom bewust gekozen om de tarieven reëel te houden.

Hierom hebben we geen vaste pakketten of logge vaste programma’s maar bieden opmaat gemaakte therapie aan. Hoe dit begeleidingstraject bij jouw burn-out er uit gaat zien kunnen we bespreken tijdens het gratis en vrijblijvende kennismakingsgesprek.
Uitgangspunt is altijd om zo snel en efficient mogelijk te werk te gaan en niet langer bezig te zijn dan strict noodzakelijk.

Burn-out Harderwijk

Coaching

intake- / kennismakingsgesprek gratis (max. 30 minuten)
coachingsgesprek individueel € 85 (max. 90 minuten)
gesprekstarief na 90 minuten €30 (per half uur of deel daarvan)
Thuiswerk map (verplicht onderdeel) €49,95

Deze prijs is voor een afspraak in de praktijk in Harderwijk. Kosten voor huisbezoeken en bezoeken op afwijkende locaties op aanvraag en inclusief BTW.

Iedereen verdient de begeleiding die hij of zij nodig heeft. Soms kan goede coaching net te duur zijn. Burnoutweb wil dat iedereen geholpen kan worden en biedt daarom enkele coaching trajecten per jaar met een aangepaste prijsstelling. Vraag hiernaar gerust om de mogelijkheden.

Veel werkgevers vergoeden de kosten van een Burn-out traject informeer hiervoor eens met je leidinggevende.

De begeleiding en behandelingen van Burnoutweb worden gelukkig niet vergoed door de zorgverzekeraar. Mocht dit problemen geven maak dit dan kenbaar bij het kennismakingsgesprek. Burnoutweb wil de beste en onafhankelijke zorg bieden aan zijn cliënten en zich niet willen schikken in regels die gesteld zijn in belang van de verzekeringsmaatschappij in plaats van die van de cliënt.

Over Burnoutweb

De Therapeutisch Coach™ verbonden aan Burnoutweb, Paul Middendorp is actief in Harderwijk en is sinds 2005 actief als coach. Inmiddels is hij uitgeroepen tot excellent master coach en heeft vele honderden mensen blijvend van hun problemen afgeholpen. Deze bewezen aanpak die Paul toepast, gaat verder dan de symptomen die we allemaal zien. Het gaat verder dan je wat trucjes aanleren en verder dan een tijdelijke gedragsverandering.

Samen met de Therapeutisch Coach™ ga je op zoek naar de oorzaak van je probleem. Hierbij  zet jij je eigen krachten en talenten om in successen, welke je voor nu en altijd steun zullen blijven geven. Een combinatie van een intensief coaching traject afgewisseld met intensieve opdrachten, welke je thuis uitvoert die je veel inzichten in jezelf en je gedrag gaan geven.

Wil jij nu ook hulp bij jouw burn-out?

Ben jij ook klaar met je burn-out? En wil jij ook weten of de burn-out specialist uit Harderwijk jou definitief kan helpen bij een permanente oplossing voor jouw probleem?

Neem dan vandaag nog contact op met Burnoutweb uit Harderwijk en maak een afspraak voor een geheel vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek. In dit gesprek maken we kennis met elkaar en bekijken we op een prettige manier of deze aanpak in Harderwijk ook jou de oplossing geeft voor je burn-out.

Dus, zet de eerste stap tot de oplossing en neem vandaag nog contact op!
T: 0341-721 088
M: 06-51445799

Of stuur direct een e-mail: