Oké, ik heb een burn-out maar wat nu?

De Therapeutisch Coach™ verbonden aan Burnoutweb is sinds 2005 actief als coach en inmiddels uitgeroepen tot excellent master coach en heeft vele honderden mensen blijvend van hun problemen afgeholpen.

Iedere persoon is uniek en iedere persoon heeft een andere aanpak nodig. Elke individu verdient een persoonlijke aanpak waarbij ruimte is voor de problemen waar hij of zij echt tegenaan loopt. Toch wil iedereen een eigen oplossing voor zijn of haar probleem die ook echt blijvend en doeltreffend is. De tijd dat één oplossing voor iedereen zou werken is allang niet meer zo en toch is dit nog een veel gebruikte aanpak bij burn-out klachten.

In tegenstelling tot de reguliere aanpak van symptoombestrijding van een burn-out werken wij echt anders met een maximaal resultaat.

Burn-out Harderwijk

Een burn-out is natuurlijk niet in één maand ontstaan, het is een proces die soms al jaren speelt voordat dusdanig is dat er wat aan gedaan moet worden. Jezelf continu tot het uiterste drijven, het negeren van je eigen grenzen en het wegcijferen van jezelf is een vast gedragspatroon geworden. Wil je een gedragsverandering aanpakken dan vraagt dat een gedegen en vooral persoonlijke aanpak.

We zetten in op een actief en efficiënt twee sporen beleid. We gaan resultaatgericht aan de slag en vergeten niks. Intensieve één op een coaching sessies waarbij je samen met de Therapeutisch Coach™ aan de slag gaat. Hierbij kijken we naar de oorzaak van je probleem en kijken we welke gedragsveranderingen dit voor jou teweeg gebracht heeft.

Daarnaast start je met een intensief thuisprogramma. Dit is een door Burnoutweb ontwikkeld thuisprogramma waarin zelfinzicht en zelfreflectie centraal staan. Door jezelf en je manier handelen goed te evalueren ben jij ook in staat om in de toekomst je problemen voor te zijn.

Een burn-out komt altijd terug.


Een veel gehoorde stelling is; als iemand eenmaal een burn-out gehad heeft deze na enkele jaren weer terug komt of deze de rest van zijn of haar leven blijft beïnvloeden. Helaas zit hier wel een kern van waarheid in. Wat we vaak zien is dat een algemene burn-out behandeling wordt ingezet welke zich richt op de problemen van nu en beperkt aandacht heeft voor het verleden en de toekomst. Het zijn vaste (starre) behandelingen die voor iedereen zouden werken.
De Therapeutisch Coach™ welke verbonden is aan Burnoutweb kijkt volledig naar het heden, verleden en de toekomst. Geen vast star programma maar een behandeling op jou als persoon gericht, geheel op de wensen, behoeften en klachten van de cliënt. Samen bereiken we het resultaat en elimineren we voor de rest van jouw leven de burn-out klachten.

Coaching:


In de intensieve één op één sessies ga je samen met je Therapeutisch Coach™ op zoek naar welk gedrag je vertoond, waarom je bent gaan doen wat je doet en wat daar aan de grondslag ligt. Dit levert mooie maar soms ook confronterende momenten op. Direct, oplossingsgericht en persoonlijk zijn enkele sleutelwoorden van deze persoonlijke coachsessies.

Door de intensieve maar passende begeleiding die je krijgt leer je goed te reflecteren op je eigen handelen. Hiermee krijg je de inzichten die je nodig hebt om door te zetten en vooral om nu en voor altijd je probleem op te lossen.

Burn-out Harderwijk

In deze sessies laten we geen onderwerp of probleem ongemoeid en zorgen we ervoor dat alles wat een rol kan spelen in je probleem ook daadwerkelijk wordt aangepakt en opgepakt. Dit betekend dat we dus niet alleen kijken naar je professionele(werk)houding maar ook je privé leven (relatie, gezin, hobby’s etc). Het is namelijk niet fijn als jij je gedrag op je werk kan aanpassen maar thuis in alle oude valkuilen blijft trappen.

Je leert waar nodig op te komen voor jezelf, nee te zeggen wanneer dat moet en te genieten van de dingen die er toe doen.

Burn-out Harderwijk

Thuisopdrachten


Zelfreflectie, zelfkennis en doorzettingsvermogen zijn enkele kernwoorden die centraal staan in het speciaal ontwikkelde intensieve thuisprogramma. De combinatie tussen een persoonlijke aanpak met gerichte één op één coaching sessie en de thuisopdrachten zorgen ervoor dat je veel inzichten krijgt in wat je nu doet en wat je gaat doen. Je stelt doelen waar je aan wilt werken en werkt weer gedegen aan het opbouwen van je dag invulling. Ook krijg je weer inzichten in het verdelen van je energie om het maximale uit je dag te halen zonder dat het een aanslag op jezelf is.

Het thuisprogramma is geen statisch werkboek, het is een uitbereiding op de persoonlijke gesprekken welke je hebt met je Therapeutisch Coach™ en kunnen niet los van elkaar ingezet worden.

De combinatie


De combinatie van het speciaal ontwikkelde thuisprogramma samen met de persoonlijke aanpak met je Therapeutisch Coach™ zorgt voor een uniek persoonlijk resultaat. Eigenlijk kunnen we gewoon zeggen dat aan het einde van het traject je burn-Out blijvend weg is. Je krijgt de tools in handen om ook te zorgen dat deze nooit meer terugkomt.

Ervaringen:


Mooie woorden op een website kunnen zoveel zeggen. Maar werkt het ook echt? En nog beter werkt deze aanpak ook voor mij?

Of het voor jou zal werken, daar kun je achter komen in een gratis en vrijblijvend intakegesprek. In dit gesprek maak je kennis met de aanpak en kijk je samen met de Therapeutisch Coach™ of de aanpak ook jou, blijvend van je probleem zal afhelpen.

Wil jij nu ook hulp bij jouw burn-out?

Ben jij ook klaar met je burn-out? En wil jij ook weten of de burn-out specialist uit Harderwijk jou definitief kan helpen bij een permanente oplossing voor jouw probleem?

Neem dan vandaag nog contact op met Burnoutweb uit Harderwijk en maak een afspraak voor een geheel vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek. In dit gesprek maken we kennis met elkaar en bekijken we op een prettige manier of deze aanpak in Harderwijk ook jou de oplossing geeft voor je burn-out.

Dus, zet de eerste stap tot de oplossing en neem vandaag nog contact op!
T: 0341-721 088
M: 06-51445799

Of stuur direct een e-mail: