Een burn-out

Helpt tieners & jong volwassenen met struggelingen in hun leven

Daar zit je dan, met een burn-out. Het gaat gewoon echt niet meer, je emmer is overgelopen, je energie is op en alles is je teveel geworden.  Hoofdpijn, slecht slapen, somber, een algemeen gevoel van niet lekker in je vel zitten. En wat je ook probeert, de klachten lijken er maar niet minder op te worden. Al weken, maanden probeer je het maximale uit jezelf te halen maar het enige wat je krijgt is een steeds slechter gevoel. Je voelt je moe, bent op, kapot, maar je wilt niet opgeven. Helaas denkt je lichaam daar toch echt anders over. Hoe je ook blijft strijden en wat je ook probeert te ondernemen, je probleem gaat niet meer weg.

Wat ooit begonnen is als een slecht gevoel, wat eerst toegeschreven werd aan stress en oververmoeidheid, het is doorgeslagen naar een burn-out. Help, wat nu?
Hoe ben je eraan gekomen maar vooral de vraag; hoe kom je zo snel mogelijk weer van je burn-out af? Welke stappen moet je nemen om snel weer volledig grip op je eigen leven te krijgen

Een burn-out kan iedereen overkomen. Gelukkig is er nu voor jouw burn-out in Harderwijk een oplossing! Een oplossing waarbij je niet alleen staat, een oplossing waarbij je echt van je probleem afkomt. Niet voor even, maar voorgoed!

De Therapeutisch Coach™ verbonden aan Burnoutweb, Paul Middendorp is actief in Harderwijk en is sinds 2005 actief als coach. Inmiddels is hij uitgeroepen tot excellent master coach en heeft vele honderden mensen blijvend van hun problemen afgeholpen. Deze bewezen aanpak die Paul toepast, gaat verder dan de symptomen die we allemaal zien. Het gaat verder dan je wat trucjes aanleren en verder dan een tijdelijke gedragsverandering.

Samen met de Therapeutisch Coach™ ga je op zoek naar de oorzaak van je probleem. Hierbij zet jij je eigen krachten en talenten om in successen, welke je voor nu en altijd steun zullen blijven geven. Een combinatie van een intensief coachingtraject afgewisseld met intensieve opdrachten, welke je thuis uitvoert en die je veel inzichten in jezelf en je gedrag gaan geven.

Wil jij nu ook hulp bij jouw burn-out?

Ben jij ook klaar met je burn-out? En wil jij ook weten of de burn-out specialist uit Harderwijk jou definitief kan helpen bij een permanente oplossing voor jouw probleem?

Neem dan vandaag nog contact op met Burnoutweb uit Harderwijk en maak een afspraak voor een geheel vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek. In dit gesprek maken we kennis met elkaar en bekijken we op een prettige manier of deze aanpak in Harderwijk ook jou de oplossing geeft voor je burn-out.

Dus, zet de eerste stap tot de oplossing en neem vandaag nog contact op!
T: 0341-721 088
M: 06-51445799

Ervaringen met SPOT Coaching

 • 5 star review  Paul benaderd om het contact met mijn puberzoon te verbeteren, hij heeft ons superfijn geholpen elkaar weer te begrijpen. Dank je wel Paul!

  thumb Martine Pijl
  11 februari 2020

  5 star review  Paul is enorm positief en kan goed levelen met zijn doelgroep, op die manier weet hij de juiste snaar te raken en vooruitgang te boeken.

  thumb Djordy Toebes
  22 september 2021
 • 5 star review  1e kennismaking was best imponerend, wat een groteman kwam er op ons af. Maar dit gevoel was binnen 2 minuten weg. Wat een fijne coach, geen oeverloze verhalen, maar to-the-point! Met een paar behandelingen merkte ik dat mijn zoon er weer vertrouwen in kreeg en handelbaarder werd. TOP!!

  thumb Leo Irmaos
  11 februari 2020

  5 star review  Hij heeft mij van mijn buikpijn afgeholpen. Nadat ik bij hem ben geweest nooit meer last van gehad💪

  thumb Axel van Loenen
  8 december 2020
 • 5 star review  Hele fijne coach, voelt vertrouwd om mee te praten. Diverse methodes geprobeerd, maar dankzij Spot Coaching ben ik echt verder gekomen. Een unieke aanpak die echt werkt. Aanrader!

  thumb Saskia Lauwen
  11 februari 2020

  5 star review  Bij Paul in therapie gegaan omdat onze relatie niet goed meer ging. De gesprekken waren een grote spiegel en niet altijd even makkelijk. We hebben veel inzichten gekregen en uiteindelijk hebben we er voor gekozen om onze relatie te beëindigen. Een moeilijke maar verstandige keuze. Als we deze hulp niet hadden gehad dan bleven we maar aantobben en dat was echt niet goed.

  thumb Isabelle Lourens
  12 mei 2021
 • 5 star review  Coach Paul is een topcoach, die op een no-nonsense manier de coaching aanpakt. Hij heeft een waanzinnig werkboek bij een burn-out, waarbij je concrete handvatten krijgt om goed mee aan de slag te gaan. Ook makkelijk als naslagwerk, voor als je 'het weer alleen moet doen'... Ondanks dat ik er kwam voor mijn burn-out, heb ik er meer gevonden dan ik gedacht had. Juist door de veelzijdigheid van zijn kennis en kunde. En juist dat maakt in mijn ogen, dat hij als coach en therapeut zulke goede resultaten boekt. Mijn ervaring met Paul is alleen maar positief.

  thumb Nienke van Maris
  11 februari 2020

  5 star review  Paul heeft mijn dochter geholpen toen ze enorm veel last had van haar Faalangst. Dit is echt een behoorlijke verandering geweest en ik herken op een positieve manier mijn dochter niet meer terug! Later heeft hij ons ook met SPOT Mediation geholpen met de echtscheiding waarbij hij ook onze dochter heeft begeleid. Ik weet niet wat ik zonder zijn hulp had moeten doen.

  thumb Tamara Koetala
  20 maart 2021