Dit is wat anderen zeggen over de aanpak van Burnoutweb

Elk mens is uniek en iedereen heeft dus een andere aanpak nodig. Wil je weten of de aanpak van Burnoutweb ook voor jou kan werken neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Enkele van de mensen die je voor gegaan zijn en succesvol een traject bij Burnoutweb hebben doorlopen vertellen je hier graag hun ervaringen.

De gebruikte namen en situaties zijn om begrijpelijke privacyredenen gefingeerd.

Burn-out Harderwijk

Mieke, 41 jaar te Harderwijk

Eerst was ik nogal sceptisch, de aanpak klinkt veelbelovend maar mij zomaar even van mijn probleem afhelpen nee dat zou ze toch niet lukken.  Op aandringen van de afdeling P&O ben ik toch maar eens naar een kennismakingsgesprek gegaan. Al snel had Paul mijn probleem op tafel en daar schrok ik nogal van. Hierna ben ik gestart met de behandeling en boekte gestaag steeds meer resultaat. De opdrachten waren niet altijd even makkelijk en ik moet bekennen ik heb Paul soms behoorlijk vervloekt. Maar het heeft gewerkt, in totaal ben ik 9x geweest en heb ik het thuisprogramma doorlopen. Ik ben inmiddels weer fulltime aan het werk en voel me beter dan ooit tevoren. Ik moest even over een drempel heen maar ik ben blij dat ik het gedaan heb.

Sander, Manager in de industrie te Ermelo


De werkdruk is de afgelopen tijd bij ons op de zaak toegenomen. Wij als management merkten dat het ziekteverzuim bij ons opliep en merkten dat steeds meer mensen uitvielen met mentale problemen. We hebben ons beleid aangepast en de werkdruk aangepast. Toch zaten we met een 2 tal medewerkers die al langer in de ziektewet zaten en niet uit hun burn-out kwamen. Via een mede ondernemer kwam ik de aanpak van Burnoutweb tegen. Mijn twee medewerkers zijn beiden in behandeling gegaan en al snel knapten ze op en zijn inmiddels beiden weer fulltime aan het werk. Het is wel even wennen voor ons dat ze een stuk assertiever geworden zijn, maar eigenlijk is dat alleen maar goed. Inmiddels heb ik al meerdere relaties doorverwezen en weet dat elke medewerker die nu nog bij ons in een burn-out gaat komen wij direct doorverwijzen naar Burnoutweb.

Burn-out Harderwijk
Burn-out Harderwijk

Lorena, 24 werkzaam in de zorg te Harderwijk


Al vanaf mijn 15e ben ik aan het werk gegaan en vanaf mijn 17e werk ik in de zorg. Ik heb mijn werk eerst gecombineerd met een studie en had zo weinig tijd voor mezelf. De werkdruk is enorm hoog en ik kreeg het werk nooit af. Ik merkte dat ik steeds meer van mijn werk mee naar huis nam waardoor ik thuis enorm aan het piekeren en nadenken was over mijn werk. Ik merkte dat ik steeds vermoeider werd, prikkelbaarder en geïrriteerder. De druppel was voor mij dat ik enorm uitgevallen ben tegen een van mijn cliënten, eigenlijk deed deze niks verkeerd maar het was mij te veel geworden. Ik stortte na dit incident volledig in en ben thuis komen te zitten. Via Google kwam ik bij Burnoutweb in Harderwijk terecht en het sprak mij wel aan. Inmiddels heb ik het traject enkele maanden afgerond en het gaat weer super. Ik ken mijn grenzen en werk weer met plezier.

Wil jij nu ook hulp bij jouw burn-out?

Ben jij ook klaar met je burn-out? En wil jij ook weten of de burn-out specialist uit Harderwijk jou definitief kan helpen bij een permanente oplossing voor jouw probleem?

Neem dan vandaag nog contact op met Burnoutweb uit Harderwijk en maak een afspraak voor een geheel vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek. In dit gesprek maken we kennis met elkaar en bekijken we op een prettige manier of deze aanpak in Harderwijk ook jou de oplossing geeft voor je burn-out.

Dus, zet de eerste stap tot de oplossing en neem vandaag nog contact op!
T: 0341-721 088
M: 06-51445799

Of stuur direct een e-mail: