Burn-out Harderwijk

Een burn-out kan iedereen in de omgeving van Harderwijk gebeuren. Nu ben je opzoek naar een burn-out specialist in Harderwijk die je een burn-out therapie aanbied, met gerichte en persoonlijke burn-out coaching.

Burnout Harderwijk

Wat is een burn-out?

Burn-out is de psychologische term welke wij gegeven hebben aan het gevoel opgebrand te zijn. Je lijkt geen energie of motivatie meer te kunnen vinden voor je dagelijkse bezigheden. Helaas wordt vaak een burn-out uitsluitend gekoppeld aan werk gerelateerde klachten, terwijl het ook een reactie op de privé situatie kan zijn of een combinatie van beide, werk en privé.

Zit je voor langere tijd in een negatieve situatie en kun je geen oplossing meer verzinnen, dan kun je last krijgen van stress. Het is belangrijk om stress serieus te nemen omdat het kan leiden tot een burn-out of nog erger, een depressie. De oorzaak van deze stress is niet altijd voor de hand liggend en is wellicht een proces van maanden zo niet van jaren wat je tot dit punt gebracht heeft.

Stress

Stress is een natuurlijke reacties van ons lichaam op een vervelende situatie. Stress is iets wat wij nodig hebben, het maakt je namelijk alert en zorgt ervoor dat je op zoek gaat naar oplossingen. Je lichaam maakt adrenaline aan waardoor je beter kan schakelen en biedt controle aan de stress. Echter wanneer de stress aan blijft houden maakt het lichaam Cortisol aan. Dit hormoon helpt je voor een langere tijd om in een waakzame modus te blijven, wat voor korte duur goed is. Hierbij schiet je lichaam in een soort van overlevingsmodus, hierdoor geeft het lichaam niet meer de aandacht en energie aan andere belangrijke lichaamsfuncties of -processen. Tenslotte overleven we liever dan dat we onze nagels laten groeien, dat de menstruatie regelmatig is en dat we ons gelukkig voelen en bijvoorbeeld genoeg endorfine aanmaken. Als dit voor korte duur is, merken we daar niet zo veel van. Maar als dit een aanhoudend probleem is en blijft ons lichaam in deze overlevingsmodus staan, dan krijgen we een serieus probleem.

Welke symptomen heeft een Burn-Out?


Hoe een burn-out er precies uit ziet is voor iedere persoon verschillend. Een generaliserend antwoord is er dus op deze vraag ook niet. Toch is er natuurlijk een lijstje met de meest voorkomende problemen bij een burn-out:

– Lichamelijke uitputting,
– Niet meer op kunnen laden,
– Concentratie- en geheugenklachten,
– Gevoelens van incompetentie en boosheid,
– Gevoel van falen,
– Slaapproblemen,
– Piekeren,
– Gespannen zijn,
– Nergens meer aan toe kunnen komen.
– Pijnklachten zoals hoofdpijn, maagpijn en/of spierpijn.

Burn-out Harderwijk

De aanpak van je burn-out in Harderwijk

Het programma van Burnoutweb is uniek maar heeft zich in de loop van de jaren met uitmuntend resultaat bewezen. De burn-out therapie is een combinatie van  intensieve één op één sessies ga je samen met je Therapeutisch Coach™ en anderzijds een thuisprogramma.  Zelfreflectie, zelfkennis en doorzettingsvermogen zijn enkele kernwoorden die centraal staan in het speciaal ontwikkelde thuisprogramma. De combinatie tussen een persoonlijke aanpak met gerichte één op één coaching sessie en de thuisopdrachten zorgen ervoor dat je veel inzichten krijgt in wat je nu doet en wat je gaat doen.

Tijdens het hele programma laten we geen onderwerp of probleem ongemoeid en zorgen we ervoor dat alles wat een rol kan spelen in je probleem ook daadwerkelijk wordt aangepakt en opgepakt. Dit betekend dat we dus niet alleen kijken naar je professionele(werk)houding maar ook je privé leven (relatie, gezin, hobby’s etc). Het is namelijk niet fijn als jij je gedrag op je werk kan aanpassen maar thuis in alle oude valkuilen blijft trappen.

Burn-out Harderwijk

Meer over de burn-out therapeut

De burn-out specialist verbonden aan Burnoutweb is Paul Middendorp. Sinds 2005 actief in de regio Harderwijk. Paul heeft in de jaren diverse opleidingen, trainingen en workshops gevolgd en heeft naar het specialisme in burn-outs ook erg veel ervaringen met het aanpakken van Faalangst. Paul is een Therapeutisch Coach en onderscheid zich hiermee door meer dan alleen coaching aan te bieden in een veilige en vertrouwde omgeving.

Ervaringen:

Mooie woorden op een website kunnen zoveel zeggen. Maar werkt het ook echt? En nog beter werkt deze aanpak ook voor mij?

Of het voor jou zal werken, daar kun je achter komen in een gratis en vrijblijvend intakegesprek. In dit gesprek maak je kennis met de aanpak en kijk je samen met de Therapeutisch Coach™ of de aanpak ook jou, blijvend van je probleem zal afhelpen.

Tarieven:

Burnoutweb streeft er naar om de behandeling voor zo veel mogelijk mensen beschikbaar te maken en heeft daarom bewust gekozen om de tarieven reëel te houden.

Hierom hebben we geen vaste pakketten of logge vaste programma’s maar bieden opmaat gemaakte therapie aan. Hoe dit begeleidingstraject bij jouw burn-out er uit gaat zien kunnen we bespreken tijdens het gratis en vrijblijvende kennismakingsgesprek.
Uitgangspunt is altijd om zo snel en efficient mogelijk te werk te gaan en niet langer bezig te zijn dan strict noodzakelijk.

Wil jij nu ook hulp bij jouw burn-out?

Ben jij ook klaar met je burn-out? En wil jij ook weten of de burn-out specialist uit Harderwijk jou definitief kan helpen bij een permanente oplossing voor jouw probleem?

Neem dan vandaag nog contact op met Burnoutweb uit Harderwijk en maak een afspraak voor een geheel vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek. In dit gesprek maken we kennis met elkaar en bekijken we op een prettige manier of deze aanpak in Harderwijk ook jou de oplossing geeft voor je burn-out.

Dus, zet de eerste stap tot de oplossing en neem vandaag nog contact op!

T: 0341-721 088
M: 06-51445799

Of stuur direct een e-mail: